Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Lakóházat épiteni akarok jelenkezését várjuk téglaszerkezetü/ favázszerkezetü házak épitésére. Telket 5 ár vagy 10 ár, Székelyudvarhelyen, tervet, müszaki felügyeletet, kivitelezõ csoportot bisztositunk. Panorámás telek a Pad dülő tetején, jó tervek, gyors és pontos kivitelezés. A " Noua Casã" programban épiteni akarokat is tisztelettel várjuk és segitünk a kölcsön megszerzésében. Az árak megegyezés szerint. A Noua Casa programban 2022 ben összesen 1,5 miliárd lej van szánva.
Ministerul Finanțelor propune alocarea unui plafon al garanțiilor de 1,5 miliarde lei care pot fi emise în anul 2022, iar în acest sens modifică și completează Hotărârea Guvernului nr. 717/2009 privind aprobarea normelor de implementare a programului "Prima casă".: 0741732644.

Információk a hirdetésről

Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2022.11.12
Megtekintve544 alkalommal
Azonosító#666566

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőKovacs Bela
TelepülésOdorheiu Secuiesc / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése