Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó 51 m2 hétvégi faház, teljes berendezéssel és felszereléssel. A beltelek 100 m2, Sepsiszentgyörgytől 10 km-re, a Rétyi nyírben helyezkedik el, a rétyi-tó szomszédságában.
Az ingatlan felosztása F+M:
- Földszint: konyha, nappali, fürdőszoba, előszoba
- Manzárd: 2 hálószoba
A villany napelemmel működik, víz bevezetve hidroforral, a fűtés kandallóval történik, az udvaron grillező és csukott pavilon található, valamint pöcegödör.
Amennyiben további részleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk az wellsfantu@gmail.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: 0741 435 802.
Ár: 44.900 Euro
De vânzare o casă de vacanță din lemn. Suprafața utilă de 51 mp, situat pe un teren de 100 mp, la 10 km de la Sfântu Gheorghe, în rezervația Mestecănișul de la Reci, pe malul lacului Reci.
Proprietatea fiind compus din P+M:
- Parter: bucătărie, living, baie, hol.
- Mansard: 2 dormitoare
Proprietatea dispune toate utilități, încălzirea realizându-se șemineu și panou eletrice. Casa este dotă cu fosă septică și puț forat pentru apă curentă. Curtea este compusă din foișor închis cu termopan și un grătar.
Pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactați la nr. De telefon 0741 435 802 sau pe adresa de mail wellsfantu@gmail.com.
Preț: 44.900 Euro.

Információk a hirdetésről

Ár44 900 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.02.02
Megtekintve775 alkalommal
Azonosító#690250

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőWell
TelepülésSepsiszentgyörgy / Kovászna megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése