Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó Csíkszereda Szász Endre utca 7/B szám alatt egy első osztályú 6. Emeleti 28 nm-es garzonlakás. Az ingatlan fűtés- és melegvízrendszere elektromos üzemeltetésű (új kétkamrás vízmelegítő bojler). A lakás teljes villany- és vízhálózata frissen kicserélt. A fürdőszoba teljeskörűen felújított (csempe, kagyló, wc-csésze, kiépített zuhanyfülke stb.). A konyha új felszereltségéhez hozzátartozik a rendelésre készült konyahbútor, az elektromos beépített főzőlap, a lecsukható konyhaasztal, valamint a konyhai termopán nyílászárók. Az ingatlanhoz erkély és tágas kamra tartozik.
Érdeklődni hétkőznap, 17:00 óra után lehet, a következő telefonszámon: 0741946233

De vânzare în Miercurea Ciuc str Szasz Endre nr 7 / B o garsoniera 28 mp de clasa întâi la etajul 6. Sistemul de încălzire și apă caldă al imobilului funcționează pe bază de curent electric (boiler nou de încălzire cu două serpentine). Întreaga rețea de electricitate și apă a imobilului a fost proaspăt înlocuită. Baia a fost complet renovată (gresie, faianta, spatiu de duș zidit). Noul echipament de bucătărie include mobilier de bucătărie personalizat, plită electrică încorporată, masă de bucătărie pliantă și ferestre termopan de bucătărie. Proprietatea are un balcon separat și o cămară spațioasă.
Cei interesați pot contacta la nr. De telefon: 0741946233 dupa orele 17:00 L-V.

Információk a hirdetésről

Ár36 000 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.02.28
Megtekintve2255 alkalommal
Azonosító#696040

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőBarni
TelepülésCsikszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése