Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A 19. Század végén épult és 2008-2010 között felújított épület, otthonának és vállalkozásának egyaránt biztosíthat kellemes teret.

A felújítás a műemlékvédelmi szabályoknak megfelelően, minőségi anyagok, korszerű megoldások használatával, szakavatott építő cég által lett kivitelezve.

A földszint és emelet külön használható, helyet adhat úgy vállalkozása székhelyének (iroda, kabinet, műhely, bolt) mint családja lakhelyének.

A város történelmi központjában pár perces távolságra van iskoláktól, óvodáktól, polgármesteri hivataltól, bankoktól, bevásárlási lehetőségektől, szórakozó helyektől, vendéglátó egységektől, de ugyanakkor csendes környezet veszi körül.

Az összesen kb 360 négyzetméter hasznos felületű épület a következőképpen van felosztva:
- A pincében helyezkedik el a hőközpont, két gázkazán és két 500 literes bojler, amelyek napenergiával is működhetnek, egy 40 negyzetméteres terem, lépcsőház, tárolóhelyek, összesen 92 négyzetméter.
- A földszinten a 42 négyzetméteres, jelenleg könyvtárszobán kívül, van két szoba, az egyik konyhának is használható, egy fürdőszoba, tároló, előszoba, lépcsőház a pince felé.
- Az emeleten konyha, nappali, két hálószoba, terasz talalható.

Az épulet téglából, valamint kőből és fából épült.

Az épülethez tartozik egy különbejáratú 42 négyzetméteres udvar, ahonnan a földszintre lehet bejutni, valamint csigalépcsőn az emeletet lehet elérni.

Információk a hirdetésről

Ár199 000 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.03.06
Megtekintve638 alkalommal
Azonosító#697394

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésKézdivásárhely / Kovászna megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése