Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Családi ház (2 generáció együttélésére is alkalmas) a Szarvas sétányon (Tusnádfürdő), teljes berendezéssel együtt eladó. Központi fűtéssel, új nyílászárókkal, felújított ablakokkal.
Lakófelülete 198 nm, 2 teljesen külön bejárattal rendelkezik (két külön kapuval), 1970-ben épült kőből és téglából a ház, 2004ben új betoncserepeket kapott, 2014-ben felújítások történtek. Az egyik lakótér: 78nm - előtér, 2 szoba + zuhanyzós fürdő, főzőfülke, garázs (alsó szint) a másik lakótér: 120 nm 3 szoba+előtér+konyha+kamra+fürdő (felső szint).

A ház kiválóan alkalmas vendégháznak az elhelyezkedése miatt, generációk óta az alsó szint, vendégfogadásra volt berendezve.

A terület 410 nm, melyen a házon kívül nyárikonyha, kazánház, kemence, (tároló) található. Az előkertben nagyobb virágos kert helyezkedik el a kerítés mentén, a ház előtt kisebb veteményezésre alkalmas terület található.

Információk a hirdetésről

Ár99 850 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2022.04.20
Megtekintve1296 alkalommal
Azonosító#768324

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőSunflower
TelepülésTusnádfürdő / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése