Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó két ikresház (duplex), azaz összesen 4 lakás Náznánfalván, Marosvásárhely mellett, Maros megyében. A lakásokat 2 szoba, konyha, nappali, fürdőszoba, előszoba és terasz alkotja. A házak 30 cm vastaságú téglából épültek, 10 cm polisztirol szigeteléssel, egy 459, illetve egy 409 négyzetméteres telken. Egy lakás alapterülete 77 m², amiből 69 m² a hasznos alapfelület.

Kivitelezési részletek: beton- és gerenda szerkezet, téglafalazat, tégla válaszfalak, külső hőszigetelés. A lakás a következő jellemzőkkel kerül eladásra: hőszigetelt PVC ablakok, laminált padló, járólap, falicsempe, mosható falfesték, fém bejárati ajtó, saját központi fűtés gázkazánnal és radiátorokkal.

Az ingatlanokat félkész vagy kulcsrakész állapotban értékesítjük a vevő kívánságától függően, a következő árakon: félkész lakások - 78.000 EUR + ÁFA, kulcsrakész lakások - 88.000 EUR + ÁFA.

Információk a hirdetésről

Ár78 000 EUR (alkudható)
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.29
Megtekintve6 alkalommal
Azonosító#836358

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTikva Home
TelepülésNáznánfalva / Maros megye
Weboldaltikvahome.ro
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése