Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A Kreativ Design1 Messebau GmbH 32 éve van jelen a piacon, és Kölnben tevékenykedik, A-Z-ig terjedő standokat állít elő kiállításokra Európa-szerte. Ennek eredményeként Magyarország aranyérmet szerzett.?
A csíkszeredai gyár 100 főt foglalkoztatott, összterülete 3151 négyzetméter, ebből 631,44 négyzetméter iroda, 2 324,3 négyzetméter pedig termelőterület.
A gyár udvara 7456 négyzetméter, parkolókkal, garázzsal felszerelt. Teljesen betonozott, így elegendő helyet biztosít a járművek kezelésére és tárolására.
A biztonság kedvéért a gyár a legújabb generációs riasztó- és füstrendszerrel van felszerelve, a riasztó pedig egy biztonsági céghez van kötve. Belül és kívül térfigyelő kamerák biztosítják a tevékenységek folyamatos megfigyelését. Valamint a gyárban kívül és belül is vannak tűzcsapok, csatornázás stb.
A fűtést két saját Lamborghini és Ariston típusú gázkazán biztosítja, melyek újak, de van fatüzelésű kazán is. A gyár háromfázisú árammal rendelkezik, két transzformátorházzal és 380 V-tal rendelkezik. Klíma fűtés és hűtés típusú Nimbusz és Haier. Nagyméretű dupla üvegezésű ablakok, PVC bejárati ajtó, belső fa ajtók, Herman típusú garázskapu.
A gyár távirányítós tetőablakokkal és esőérzékelővel, távirányítós kapunyitóval is fel van szerelve.
A konstrukció nagyon robusztus, vasbeton alapozású, a szilárdsági szerkezet vasbeton pillérekkel, BCA zárófalakkal, a csarnok váza ellenálló fém pillérekből, fém gerendákból épült. A csarnok rekeszes, így termelőtérként és raktárként is használható, az irodákat nyitott tér üvegfalak választják el, válaszfalakkal és összekötő ajtókkal. Erős ipari és kereskedelmi fejlesztésű területen található, nagyon jó infrastruktúrával, könnyű hozzáféréssel az övhöz és azonnali használatra kész. Akár folytatja a meglévő termelést, akár új projektet hoz létre, gyárunk az Ön igényeinek megfelelően felszerelt.
Bövebb informáciok a linkbe?.

Információk a hirdetésről

Ár2 190 000 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.02.09
Megtekintve130 alkalommal
Azonosító#849444

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőPora Csilla
TelepülésCsikszereda / Hargita megye
Weboldalhttps://www.remax.ro/anunt/128872/spatiu-industrial-de-3-185
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése