Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladásra kínálunk egy központhoz közeli, 100 m²-es alapterületű családi házat. A ház csendes, nyugodt környezetben, az 57-es udvartérben található, 1980-ban épült egy 190 m²-es telekre. A földszintes ingatlan jól megközelíthető autóval is, a tetőteret be lehet építeni. A házban 3 szoba, egy konyha, két előszoba, egy fürdőszoba és egy kamra került kialakításra, a nappali alatt található egy 20 m²-es boltíves pince. Az épület folyamatosan karban volt tartva, állaga nagyon jó, azonnal költözhető.
A központi fűtést egy gázkazán működteti, de van egy csempe kályha is. Az udvaron jelenleg melléképületek találhatók, de megoldató egy kocsibeálló vagy garázs építése, valamint egy grillező terasz kialakítása is. Az ingatlant nem lakják, tehermentes, tiszta telekkönyvvel rendelkezik, azonnal birtokba vehető.

Információk a hirdetésről

Ár88 000 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.23
Megtekintve28 alkalommal
Azonosító#860144

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőH. István
TelepülésKézdivásárhely / Kovászna megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése