Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó Prajdon, Hargita megyében, a községközponthoz közel (Király u. 16 sz.) egy lakóházból és egy vendégházból álló 500 m² telekből álló ingatlan.

Az első ház (az utcafronton található) 222 m² teljes épített alapterülettel rendelkezik, F+1E szintbeosztású; 4 szoba, 2 fürdőszoba, konyha, kamra, 2 előszoba, gardrób, lomtár, fedett terasz, 3 erkély, kazánház alkotja. A ház 1987-ben épült téglából, beton és kő alapra, kerámiacseréppel van födve, 5 cm vastagságú polisztirol hőszigeteléssel rendelkezik. Felszereltség és kivitelezési részletek: • Laminált parketta a szobákban, járólap a fürdőszobákban és a konyhában • Mosható falfesték a szobákban, falicsempe és mosható falfesték a fürdőszobákban és a konyhában • Hőszigvetelt PVC bejárati ajtók, fa beltéri ajtók • Hőszigetelt PVC nyílászárók.

A második ház (az udvarban található vendégház) 86 m² teljes épített alapterülettel rendelkezik, F+T szintbeosztású; 1 nappali, 3 szoba, 2 fürdőszoba, konyha, előszoba, erkély alkotja. A ház 1994-ben épült könnyűfa-szerkezetből, kerámiacseréppel van födve, nem hőszigetelt. Felszereltség és kivitelezési részletek: • Hajópadló a szobákban, járólap a fürdőszobákban és konyhában • Falambéria a szobákban, falicsempe és mosható falfesték a fürdőszobákban és a konyhában • Fa bejárati és beltéri ajtók • Fa nyílászárók.

Az ingatlan fűtése saját központi fűtésrendszerrel (szilárd tüzelésű kazán és radiátorok) biztosított, továbbá mindkét házban található egy-egy működőképes cserépkályha (csempe).

Az első ház részben bútorozva, a második ház bútorozva eladó. Az első ház földszintjén van egy automata kapuval felszerelt garázs (egy férőhellyel), az udvarban található egy fásszín, szerszámtároló, egy filagória és egy kemence.

Ár: 199.000 EUR - alkuképes.

További képek a hirdetés alatt szereplő Facebook-linken (weboldal rubrika.

Információk a hirdetésről

Ár199 000 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.29
Megtekintve34 alkalommal
Azonosító#869633

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTikva Home
TelepülésParajd / Hargita megye
Weboldalfacebook.com/media/set/?vanity=AgentiaImobiliaraTikvaHomeIng
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése