Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Olcsván található a Szamos-Party Vendégház, ingyenes horgászati lehetőséggel várja az ide látogatókat. Az intenzíven telepített Holt-Kraszna horgásztó közvetlen a Vendégház kertjében helyezkedik el. Az Olcsva községet határoló két folyó a Szamos és a Kraszna kiválóan alkalmas, a vízi sportok és a horgászat kedvelőinek.
A Falusi Vendégház apartmanja egyszerre 10+2 személy számára képes kényelmet biztosítani. Bográcsozási, grillezési, kenuzási lehetőség, valamint asztalitenisz, kosárlabda, darts, tollaslabda, kondicionáló gépek is találhatóak vendégházunkban. A helyszínen ingyenes parkolóhelyek állnak rendelkezésre, és 100m-re egy buszmegálló is található, így akár tömegközlekedéssel is megközelíthető, a nagyjából 5 km-re található ˇberegi főváros" Vásárosnamény. Vásárosnaményban megtekinthetik kedves vendégeink a Beregi Múzeumot, a Szilva-Termál és Wellness Fürdőt, valamint az Atlantika -Vizividámparkot.
Nem messze található a "híres-nevezetes" Tisza- parti üdülő Gergelyiugornyán, mely homokos szabad-strandal és szórakoztató központal remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden korosztály számára.
FIGYELEM! A Vendégház egy éjszakás foglalása esetén teljes ház ára kerül felszámolásba. (10fő) Lemondás esetén, az előleget nem áll módunkban visszafizetni.
Érd: +36 20 568 4344.

Információk a hirdetésről

Ár4 000 HUF
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.18
Megtekintve448 alkalommal
Azonosító#335107

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőNagy
TelepülésOlcsva / Magyarország
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése