Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Kiadó Csíkszeredában, a Hunyadi János utca 20/A cím alatt, 160 mp hasznos felületű (20 m hosszú, 8 m széles, 4 m magas), csarnok típusú, ipari/logisztikai helyiség, mely a tulajdonos/bérlő által a tevékenységnek megfelelően alakítható. A helyiség rendelkezik elektromos árammal, valamint igény szerint fűthető, mellékhelyiséggel ellátható. Egyéb adatok: aszfaltozott úton, akár teherautóval is megközelíthető.
Ár megegyezés szerint.

De închiriat în Miercurea Ciuc, pe strada Iancu de Hunedoara 20/A, spațiu industrial / depozit tip hală / logistică, cu o suprafață utilă de 160 mp (lungime 20m, lățime 8m, înălțime 4m util), optim adaptate de către proprietar sau chiriaș, în funcție de obiectul de activitate prestat. Este dotat cu energie electrică și cu posibilitate la cerere, de încălzire a spațiului și amenajare grup sanitar. Alte detalii: drum asfaltat, acces (TIR).
Prețul este discutabil.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.03.26
Megtekintve6 alkalommal
Azonosító#583143

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésCsikszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése