Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Kézdivásárhelyen, a torjai úton kiadásra kínálunk egy emeletes ingatlant, amely öt irodahelyiséggel rendelkezik, felújítás alatt vannak, valamint egy autómosó, amely jelenleg raktárként szolgál.
Az ingatlan földszinti részén egy recepció-ügyfélfogadó van kialakítva. Minden irodahelyiséghez fürdőszoba tartozik. A bérleti díj tartalmazza irodánként a közösköltséget, a takarítást és az internetes szolgáltatást.
Ideális lehet cégek számára, szépségszalonok, rendelőnek.
Amennyiben további részleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk a wellsfantu@gmail.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon:
0767 705 222.
Ár: Irodák 800-1000 RON/hónap
Autómosó: 2000 RON/hónap+ vízhasználat költsége
Oferim spre închiriere, 5 spații comerciale și o spălătorie auto intr-un imobil, situat pe strada Turia, Târgu Secuiesc, care este în curs de renovare.
La parter este o recepție și la etaj 5 birouri fiecare cu baie inclusă. Prețul include întreținerea, curățenia și internetul. Ideal pentru birouri, cabinet, salon de înfrumusețare.
Pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0767 705 222 sau pe adresa: wellsfantu@gmail.com
Preț: birouri 800-1000 RON/lună
Spălătorie auto: 2000 RON/ lună+ cheltuielile de consum apă.

Információk a hirdetésről

Ár1 000 RON
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.02.09
Megtekintve318 alkalommal
Azonosító#691815

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőWell
TelepülésKézdivásárhely / Kovászna megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése