Hirdetés tartalma

Üdv, Zsuzsi vagyok, 27 éves, Csíkszeredában találtam állást, és mivel 35kmre lakom a várostól, így talán könnyebb ha be költözöm. Főként jön a tél, és ingázni nem éppen kellemes - 20fokban.
Magamról néhány szót, igényes vagyok magamra és környezetemre. Szeretem a tisztaságot és a rendet! Amit keresek, egy pici garzon, vagy esetleg egy szoba is elég, ahol pihenni tudok munka után. Nem bánom, hogy ha közös a konyha és fürdő. Természetesen ha valaki lakótársat keres szívesen csatlakoznék, mivel együtt nyilván olcsóbban jön ki a bér és a rezsi. De amennyiben egy idős pár, vagy nő akinek van egy szobája, és ki adná természetesen fizetném a rezsi rám eső részét és be segítenék a házi munkába, vagy vásárolnék. A lényeg, hogy legyen ahova le hajtanom a fejem, és tudjak tisztálkodni. Egyelőre a munka program az úgy néz ki, hogy két nap meló, kettő szabad, ami azt jelenti, hogy a szabad napjaim 98%at itthon fogom tölteni. Ami annyit jelent, hogy a bért illetve rezsit ennek arányában fizetném. Ha bárki tud egy szobát, egy kis lakást amiért nem kell a fél vesém el adnom arra a havi 14-napra, amit ténylegesen a lakásba töltenék kérem szóljon, emailben vagy telefonon. Előre is köszönöm szépen ?.

Szponzorált hirdetés

Információk a hirdetésről

Ár300 RON
Hirdetés jellegeKeres
Feladási idő2021.11.04
Megtekintve449 alkalommal
Azonosító#738840

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőZsuzsi
TelepülésCsíkszereda / Hargita megye
Weboldalzsuzsikedves9@gmail.com
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése