Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A vendégházház Balatonlellén a központtól 1 km-re zöld övezetben, csendes, nyugodt utcában található. A 2000 m2 nagyságu kertben nyugodtan pihenhetnek, és a gyermekek biztonságos környezetben játszhatnak. A kertben trambulin, hinta, homokozó és csúszda, gyermekjátékok is találhatók. Baba etetőszékkel. Mobil babaággyal, pelenkázóvaL, gyermek wc-vel rendelkezünk.
Kétszintes 240 m2-és, 2 külön bejáratú apartmanból álló, szépen berendezett vendégház.
A házikedvenceket bár szeretjük, de fogadni nem tudjuk őket.

Az alsó szint / Földszintes Deluxe/ redőnyözött, szúnyoghálóval ellátott, igényes apartmanjában 8 fő fér el kényelmesen.

A légkondicionált felső szint /Teraszos, saját konyha, légkondi + 2500 Ft/nap/, redőnyözött, szúnyog hálóval ellátott, szépen berendezett apartmanjában 10 személynek biztosít pihenést.

Jól felszerelt konyhák, a vendégszámnak megfelelő tányér, evőeszköz, edények, hűtő, mikró, kávéfőző, vízforraló, tűzhely, LCD televizió áll a vendégek rendelkezésére.
Mindegyik apartmanhoz saját terasz tartozik, kerti bútorokkal. Az apartmanokban térítésmentesen áll rendelkezésre mosogatószer, mosogató szivacs, törlőruha, szemeteszsák, kézmosószappan. Ágynemüt, töröközőt biztositunk vendégeinknek. Az egész házban ingyenes WIFI szolgáltatás áll rendelkezésére.

A gondozott, tágas és zárt kertben finom bográcsételek főzésére, tárcsánsütésre van lehetőség, melyet elfogyaszthatnak a nagy, zárt kinti teraszon /dühöngőben/- A gépjárműveket az udvar zárt parkolójában tudhatják biztonságban vendégeink. Egyszeri tűzifát biztosítunk a bográcsozáshoz és természetesen bográcsot is.
Az apartman szintenként, és nem szobánként kiadó, ezért kérem 3-4 személyek ne hívjanak. Csak nagyobb családokat, baráti társaságokat tudunk fogadni.

Információk a hirdetésről

Ár18 EUR
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.07.28
Megtekintve215 alkalommal
Azonosító#835553

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésBalatonlelle / Magyarország
WeboldalSzent Imre u.9., 8638
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése