Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó müködő panzió Gyergyószentmiklós és Gyilkostó között (4-es kilométer), 10 szoba, 8 fürdő, az első szint teljesen lambéria, központi fűtés, áram, viz, kanalizálás, tv és internet, a földszinten bár helyiség konyhával, felszerelt amelyböl lehet csinálni vendéglőt, hozzátartozik filagoria sütőhellyel, egy elkészitetlen emeletes ház 8x10-es méret, egy 3x5ös elkészitetlen ház, 10 ár telekkel, a Panzió teljes felszereltséggel rendelkezik, butórozva. Program lehetőségek a környéken: Off-road, kalandpark, fedett jégpálya a közelben (korcsolyázás), sizés lehetőség, vadászati lehetőség (bő vadállomány), wellness, sóbánya Parajdon, 50 km Szováta, termálfürdők. Gyilkostó, Békási szoros, Békasi tó (csonakázási lehetőség). Jövő télen nyilik egy 1600 m hosszú sípálya, 800 m magasság. Lehet használni turistáknak, kulcsosháznak, vendéglő/panzió, a létesitmény megfelel bármilyen tevékenységnek. Az eladás oka, foglalkozás váltás.
Az ár 76500 euro, enyhén alkudható, részletfizetési lehetőség is, komolytalan érdeklődők kiméljenek. További információ telefonon: 0740375358, több fénykép emailben.

Információk a hirdetésről

Ár76 500 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.05.06
Megtekintve790 alkalommal
Azonosító#632162

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőImre
TelepülésGyergyoszentmiklos / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése