Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A Well Ingatlanügynökség eladásra vagy kiadásra kínál önnek egy 2000-ben épült Kézdivásárhely központjától néhány percre található kereskedelmi ingatlant, amely rendelkezik minden felszereléssel, illetve a Bár működéséhez szükséges engedéllyel.

Az épület hasznos felülete 200 m2, amely konyhával, teljesen felszereléssel, bárral, tárolóhelységgel, ügyfélszolgálati teremmel, fürdőszobával, irodával és 3 szobával rendelkezik. A kényelem fenntartása érdekében az épület hőszigetelt nyilászárókkal, központi fűtéssel, riasztó rendszerrel, kamerával van felszerelve.

Amennyiben további részleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk a wellsfantu@gmail.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon:
+40767 705 222

Ár: 119.000 Euro
Bérben adás esetén: 1000 Euro/luna


Agenția Imobiliară Well are plăcerea de a va oferi în EXCLUSIVITATE și COMISION 0% la cumpărător sau chiriaș, proprietatea compusă din clădire, având toate dotările și autorizația de funcționare ca și bar incluse în preț.
Imobilul are o suprafață utilă de 200 m2, care este format din bucătărie, bar complet utilate și dotate, spațiu de depozitare, spațiu de servire a clienților, grupul sanitar, birou și 3 camere. Clădirea a fost construit în anul 2000.
În susținerea confortului, imobilul a fost dotat cu ferestre termopan și centrală proprie pe lemn și gaz, sistem de alarmă și cameră de supraveghere. Restaurantul se acceseaza din strada și se află în vecinatatea zonelor de interes cu trafic destul de intens. Proprietatea se vinde total mobilată și utilată. Utilități generale (Curent, Apă, Canalizare, Gaz).

Pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0767 705 222 sau pe adresa: wellsfantu@gmail.com

Preț: 119.000 Euro
Preț de închiriere: 1000 Euro/luna.

Információk a hirdetésről

Ár119 000 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2020.12.02
Megtekintve484 alkalommal
Azonosító#667360

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőWell
TelepülésKézdivásárhely / Kovászna megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése