Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó két épületből (panzió és szolgálati lakás) és 2000 m²-es telekből álló ingatlan, Parajdon (Küküllőmező str. 23. Szám), Hargita megyében.

• A épület (agroturisztikai panzió, 3 margarétás minősítéssel): 2018-ban épült téglából és fából, szintbeosztása F+1E, teljes épített felülete 415 m². Beosztás: a földszinten előtér és lépcsőház, egy 4 fős apartman, egy 5 fős, felső kategóriás háromágyas szoba, konyha, étkező, 2 fürdőszoba, kazánház, fedett terasz; az emeleten lépcsőház és előtér, 5 kétágyas szoba, egy háromágyas szoba, mosókonyha, szárítóhelyiség, tárolók. Minden szoba saját fürdőszobával rendelkezik, tévével és hűtőszekrénnyel felszerelt; a konyha bútorozott és mosogatógéppel, mosógéppel és hűtőszekrénnyel felszerelt. További 6 szobával bővíthető a tetőtérben.

• B épület (a szolgálati lakás): 2021-ben épült fából, szintbeosztása F+M, teljes épített felülete 150,5 m². Az épület beosztása: a földszinten található egy apartman előtérrel, nappalival, konyhával és két, saját fürdőszobás hálószobával, a tetőtérben 3 szoba fürdőszobával, tévével, hűtőszekrénnyel felszerelve.

Mindkét épület fűtését az A épületben található automatizált központi fűtésrendszer biztosítja. Az épület rendelkezik a szükséges közművekkel (víz, szennyvízcsatorna, villanyáram - háromfázisú, 15 kW), professzionális külső és belső térfigyelő kamerákkal, betörésjelző rendszerrel, füstérzékelő rendszerrel, WiFi-s internetcsatlakozással, melegvíz előállítására alkalmas napelemekkel (mindkét épületen), automata kapuval.

• Telek: utcafrontja 23 méter, tágas udvar, pázsit van kialakítva díszfákkal és gyümölcsfákkal, gyalogos járdákkal, játszótérrel és 20 autó számára elegendő parkolóval. Az udvaron található egy filagória is, 2 grillsütővel, mosogatóval, főzőlappal, étkezésre alkalmas hellyel felszerelve. Az ingatlan 32 fő elszállásolására alkalmas (összesen 15 szoba + 15 fürdőszoba a két épületben) és pótágyazható helyek is vannak (további 10 fő részére).

Ár: 699.000 EUR - alkuképes.

Információk a hirdetésről

Ár699 000 EUR (alkudható)
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.05.31
Megtekintve21 alkalommal
Azonosító#874009

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTikva Home
TelepülésParajd / Hargita megye
Weboldalfacebook.com/media/set/?set=a.959122629550605&type=3
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése