Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A gyors és jól bevált szarvtalanítás eljárás.

Használati útmutató:
A szarvtalanítandó 4-6 napos borjaknál már kitapintható a szervkezdemény, kis dudor alakjában. A borjú rögzítése után mindkét szarvkezdeményt azok kerületét ollóval szőrtelenítjük. A szőrtelen szarvkezdemény még jobban kitapintható. A pasztát a vattás pálcika segítségével a szőrtelenített bőrfelületre kenjük és alaposan bedörzsöljük a bőrfelületbe 30-40 másodpercig. A szarvkezdemény feletti és körüli bőrfelület alapos bedörzsölésével a szarvtalanítás megtörtént, az állat további kezelést nem igényel.

A paszta a bőrfelületre jól tapad, így hatását huzamosabb ideig kifejti. 10-12 nap után az elhalt bőrfelület és a pörk a megkeményedett pasztával együtt leválik, majd leesik. A visszamaradt bőrfelület sarjszövettel betöltődött, szőrtelen, nem vérzékeny, nem fertőződhet.

Figyelmeztetés!
A kezelt állatokat a paszta felvitele után tartsa elkülönítve 6 órán keresztül. Esőben ne alkalmazza a pasztát nyitott térségben.


Megtalál Csíkszentgyörgyön, a 563 házszám alatti Galvetagro állatpatikában.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.05.07
Megtekintve1 alkalommal
Azonosító#773348

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőGalvetagro
TelepülésCsíkszentgyörgy / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése