Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Szarvasmarha kezelőkaloda nyakbefogóval (horganyzott)

A kezelőfolyosó végén biztosítja az állat rögzítését, oldalanként 2-2 nyitható ajtaja van, ami lehetővé teszi a hozzáférést a különféle kezeléseknél.

Szabályozható a nyakbefogó pofák távolsága, ezáltal valamennyi korcsoportnál használható. A nyakbefogó mechanikus racsnis fékrendszerrel ellátott! Kombinálva van egy nyitható-zárható előráccsal, amely megakadályozza, hogy az állat kitörjön és megsérüljön. A gyors, biztonságos és balesetmentes rögzítés eszköze. Opciós tételként körmöző kiegészítő valamint digitális mérleg is vásárolható a kalodához. Mezőgazdasági vontató 3 pont felfüggesztésével vagy a kaloda tetején található emelőfülek használatával szállítható. Hosszú szarvú marhákhoz a nyakbefogót nagyobb előráccsal szállítjuk. Horganyzott kivitelben.

Súly: 580 kg
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ár: 4150 Euro + ÁFA

További információkért keressen bizalommal a 0742099942 -es telefonszámon!

Információk a hirdetésről

Ár4 150 EUR
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.09.29
Megtekintve6 alkalommal
Azonosító#744076

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésFenyéd / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése