Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Az állatnyírógép alkalmas a nagyon sűrű szőrzetű haszonállatok, például juhok, kecskék, hosszú szőrű kutyák stb. Nyírására.

Ez a nyírógép modell a következőkkel van felszerelve: tisztítókefe, mini csavarhúzó egy egyenes és egy keresztfejjel, fogaskerék, hordozó- és tárolótáska, be-/kikapcsoló gomb, tápkábel és egy fej 13 főpengével és 4 másodlagos pengével.

A nyírógépnek a pengéi kiváló minőségű acélból készültek, a pengék lézerrel vannak élezve, így garantált, hogy az állatok szőrének vágása gyorsan és könnyen, sérülés nélkül történik.

Ez a termék hatékony hűtőrendszerrel rendelkezik, amely megakadályozza a készülék túlmelegedését, így a munka hatékonyabbá válik, mivel nem kell bizonyos időközönként leállítani a gépet a túlmelegedés elkerülése érdekében.

A nyírógép motorja 850 W teljesítményű, 2400 RPM, 6 sebességfokozatú, és normál 220 V-os konnektorból táplálható.

A készlet tartalmazza az összes olyan tartozékot, amely a gép kiváló állapotban tartásához szükséges.

Megtalál:
Csíkszentgyörgy, 563 hsz.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.26
Megtekintve15 alkalommal
Azonosító#811395

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőGalvetagro
TelepülésCsíkszentgyörgy / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése