Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Minőségi!. 12ezres.! Powerbank ami egyben WIFI töltő is az egyik oldalon, processzoros kivitel a túltöltés és saját akku védelmében. Százalékos szintű LCD led kijelző, 2 drb USB, dupla SMDledes elemlámpa több móddal. 50db elérhető. Árak 2-5 darabra privátban 0745797778

(eddig amivel próbáltam mindent töltött, kb 4x tölt fel egy nagyobb smartphonet, egy gombos telefont meg annyiszor, hogy meg is unod, juhászoknak és esztenára, természetjárőknak kiváló, kábelről a fastcharginget is tudja, elemlámpája éjjeleket megy egyetlen töltéssel)

Az ár minimum 2 darab esetén alkuképessé válik, küldöm is román postai szolgálattal 10 lejért átutalás után, vagy személyes átvétellel más városokban is van lehetőség, - ha számla kell azt jelezd előre mert nem a tenyeremen nyomtatom!

Vadonat új, minőségi termék, dobozában, összes tartozékával és kábellel kínáljuk. Jó vásárt!:).

Információk a hirdetésről

Ár195 RON (alkudható)
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.09
Megtekintve6 alkalommal
Azonosító#696183

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTriogsm
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése