Hirdetés tartalma

Külföldön vásárolt és összesen két hónapot használt csúcsmobil drága ütésáló tokban, autós töltővel, gyorstöltővel, plusz kábellel, bontatlan üvegfóliával, gyárilag kártyafüggetlenűl újon eladó - és mindez közel féláron!
A tudásáról és képességeiről annyit, hogy mindent tud, továbbá nem kell 6500-6800 lejt kiadnod érte:) mert 500 €uro árelőny az még ma pénz, - szoval 3990 lej a fent említett tartozékokkal készpénzesen bolti garanciával, vagy 4500-5000 lej a csere ára ajánlattól függően, ami számításba jöhet az régebbi telefon akár több darab is a családból, döngölő béka, lapvibrátor, elektromos roller, 750 es utánfutó, autó tréler, vonóhorgos kis köbcentis autók, betonkavaró, ATV gyerek vagy felnőtt, kompresszor, lombszívó, generátor, vagy az előbbiekből akár több is egyszerre, sőt pótolok is ha úgy adódik.
Ne feledd 12 giga és 512 tárhely az nem piskóta
Tartozékok nélkűl enyhén alkudható.

Hívj vagy írj és mond el, hogy mid van, meglássuk van e benne fantázia...
e-mail: triogsm@yahoo.com
telefon: 0745797778

Köszönöm a figyelmet!

(április 2 és 12 között kereken 150 EURÓT esik az ár, - ragadd meg az alkalmat:) vagy térj be hozzánk más tavaszi akciós ajánlatokért a Kisköved utca 16. Szám alatti telefonboltba).

Információk a hirdetésről

Ár645 EUR (alkudható)
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.18
Megtekintve132 alkalommal
Azonosító#842738

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTrio Gsm
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése