Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Corposano KS-1/A2-es ideg-, izomstimulátor. Az impulzusok frekvenciája 05Hz-től 200Hz-ig folyamatosan változtathatók.
A készülék kimeneteiről kitűnő vezetőképességű áramvezető gumiból készült, a testfelületen egyszerűen (elasztikus hevederekkel) rögzíthető elektróda párokkal lehet a kezelni kívánt testfelületre csatlakozni.
Felhasználási területei:
Baleset, periferiális bénulás, betegség következtében legyengült végtagok regenerálása, erősítése, Eredményesen használható az inaktivitási atrófia megelőzésére. Javítja a vérkeringést, megelőzi, illetve elhárítja a székrekedést, a tornához hasonlóan kellemes fáradtságérzetet biztosít, Az egészség és erőnlét fenntartásának is fontos eszköze. Speciális különrendelhető rektális ill. Vaginális elektróddal a széklet ill. vizelési /stresszkevert-kényszer/
Inkontinencia kezelésére is alkalmas. A többcsatornás üzem lehetővé teszi max négy izomcsoport egyidejű kezelését.
Periferiális bénulások kezelésére, gerincsérv műtét után a végtagok utókezelésére a siker reményében használható.
Az elektromos kezelés fájdalomcsillapító hatása /TENS/ is
Kimutatható. Esztétikai célra (izomfejlesztés, fogyasztás, elektrokozmetika) is jól alkalmazható. Ellenjavallatok: -a bőr gyulladásos állapotában, -epilepsziában, / pszicho-motoros betegségben szenvedőknél, - pace-makert viselők esetében.

Információk a hirdetésről

Ár300 RON (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.18
Megtekintve318 alkalommal
Azonosító#450355

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésKoronka / Maros megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése