Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó vadonatúj (eredeti csomgolásban lévő) infra lázmérő. Hátul a háttér világításos LCD kijelző és a kezelőgombok találhatóak. A ravasszal tudjuk a hőmérsékletet mérni. Színe: Fehér-lilla.
A láz méréséhez a kijelző alatt található "MODE/ SET" gombbal tudunk váltani, hogy lázat mérjünk vagy, valamilyen folyadék (pl. Tej, tea, víz stb. Melegségét), hogy ne-e forrón adjuk oda a bébinek és a nyelvét elégesse. Lázméréskor kb. 5-15 cm közötti távolságra kell a homlok elé tartani. A MODE gomb hosszú megnyomásával lehet elérni a beállításokat. Állítani tudjuk a hőmérséklet mértékegységét (Celsius és Farad, vagyis ang. Fahrenheit), a láz riasztásának a küszöbértékét, valamint ki és be tudjuk kapcsolni a csipogást (így nem ébresztjük fel az alvó gyereket). Azt is betudjuk állítani, hogy lázat mérjen vagy valamilyen folyékony/szilárd anyag hőjének a mérését egy beállítással. Örökké vigyük az ember fejre, ha lázat akarunk mérni.

Egyszerű, praktikus eszköz, mely minden háztartásban hasznos tud lenni. Használható 1 napos kortól felfelé. E lázmérő használata egyszerű.

Tulajdonságok:
0,5 másodperc alatt mér, kijelző világítás, Működéséhez 2 db AA elem jár. (A csomagolás nem tartalmaz elemet!!)

Érdeklődni telefonon.

Információk a hirdetésről

Ár87 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.22
Megtekintve1 alkalommal
Azonosító#649924

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőCsaba
TelepülésCsíkszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése