Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A FERMAT egy ideális partner a nyers vagy pasztőrözött tej forgalmazásában. Könnyen karbantartható és tisztítható, minimális karbantartási költségek mellett biztosítja a kívánt kényelmet.

A FERMAT adagoló kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, rozsdamentes acél előlappal, digitális képernyővel, kompresszorral, hőszigeteléssel, amely a belső hőmérsékletet 2-4 Celsius fok között tartja. Az automata egyirányú szelepes tejszivattyúval rendelkezik a hibátlan adagoláshoz, állítható időzítésű tejkeverővel, svájci gyártmányú, minőségi, érzékeny áramlásmérővel, elektronikai panellel, start/stop gombbal, szilikon tejszállító tömlőkkel, saját lefolyóval, légkeveréses hűtéssel ellátva (a tejadagoló tér is hűtve van), elektronikus rendszerrel érmék ellenőrzésére, elektronikus rendszerrel bankjegyek ellenőrzésére, bankjeggyűjtő dobozzal. Az automatizált tejadagoló jelzi a belső hőmérsékletet, a tej árát és mennyiségét, és memorizálja az eladott készletet.

Egy komplexebb, hatékonyabb tejautomata megvásárlása esetén a következőket tudjuk ajánlani:
GSM MODUL - 300 € + ÁFA
POS MODUL - 500 € + ÁFA
KLIMATIZÁLÁS - 150 € + ÁFA
50 litres INOX tartály - 150 € + ÁFA
130 litres INOX tartály - 400 € + ÁFA
170 litres INOX tartály - 450 € + ÁFA

Fermag.ro - Használt és új fejőgépek, fejőrendszerek, fejőházak, villanypásztorok, hűtőtankok, tejautomaták, alkatrészek, mosószerek, fogyóanyagok, istállótechnika és sok más.

Keressen minket bizalommal! Várjuk szeretettel csíkszentsimoni boltunkban, vagy látogassa meg webáruházunkat.

Információk a hirdetésről

Ár4 900 EUR
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.22
Megtekintve17 alkalommal
Azonosító#810416

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőFermag
TelepülésCsikszentsimon / Hargita megye
Weboldalhttps://fermag.ro/Tejautomatak-es-tartozekok
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése