Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Romániai kapcsolatokkal keresünk olyan agilis embereket Nemzetközi piacvezető Törzsvásárlói Rt. -hez akik Romániában partneri vezető Referensként tevékenykednének. Vannak Erdélyben ismerősei?
Kiemelten várjuk 25-45 év közötti felsőfokú végzettséggel rendelkező céltudatos, sikerorientált munkatársak jelentkezését, akik nyitottak a tudatos vásárlási tanácsadó területre. Díjmentes, teljes körű magas színvonalú duális átképzést biztosítunk.
Karrierlehetőség:
• Kiemelkedő, teljesítményarányos nemzetközi jövedelem
• Életpálya program
• Szakmai oktatások
• Biztos háttér
• Gépkocsi támogatás
• Bónuszok
Feladat: Az embereket és a cégeket informálni arról, hogyan tudnak tudatosan és felelősen vásárolni, ott, ahol eddig, azt, amit eddig, hogyan tudnak jelentős visszatérítéseket kapni készpénzben. A Vásárlási Tanácsadók feladata, hogy olyan plusz pénzeket tegyenek az emberek zsebébe, amely eddig is meg volt, de senki nem jutott hozzá, mert nem tudta, hogyan kell!
A munkához tartozó elvárások:
 Felső vezetéssel kapcsolattartás
 Képzéseken való megjelenés

Gondolja át, hogy Romániában hányan vásárolnak nap, mint nap, és ennek megfelelően kiszámolhatja a havi jövedelmét is!

Jelentkezzen önéletrajzzal és motivációs levéllel Vásárlási Tanácsadónak, és ismerje meg a részleteket, amellyel Magyarország legmagasabb jövedelem kategóriájába kerülhet!

Üdvözlettel: Rózsa László vásárlási tanácsadó
E-mail cím: rozsabusiness@gmail.com
Telefon: 36 – 20 – 432 – 2549
Skype: rozsalaszlo3.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.18
Megtekintve6588 alkalommal
Azonosító#426443

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésTemesvár / Temes megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése