Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége (RMPSZ) működteti a Moldvai Csángómagyar Oktatási Programot (MCSOP), amelyben még vannak megüresedett (Diószén, Gajdár, Szitás és Újfalu) pedagógusi állások a 2017/2018-as iskolai évre, mindazok számára, akik szeretnének tanítani, oktató és nevelő képességeiket a gyakorlatban kipróbálni.
Jelentkezhetnek:
- Magyar tanítók (tanítóképzőt, tanítóképző főiskolát végzettek)
- Szakképzett magyartanárok, néprajzosok
- Más szakképesítésű pedagógusok
- Olyan fiatalok, akik szeretnének gyermekeket magyar nyelvre, hagyományőrzésre tanítani
A rendszeres havi fizetés (kb. 1300,00 RON nettó) és étkezési jegyek (kb. 180-200,00 RON) mellett, minden oktató a lakhatósági feltételeit biztosító, külön juttatásban részesül (700,00 RON: házbér, villany-, víz-, gáz- és telefonszámla megtérítése). Ilyen formában mindazoknak, akik nálunk tanítanak, a bérezésük a következő struktúrából áll össze:
Havi bér + étkezési jegyek + 700,00 RON (+ állami iskolában megtartott órák díja)
A szerződés nem a tanév végéig, hanem augusztus végéig szól!
A programról:
A Moldvai Csángómagyar Oktatási Programban tanuló gyermekek román tannyelvű iskolákban tanulnak. Az otthonról hozott magyar szókincsük a legrégebbi magyar dialektus szavait őrzik. A programban dolgozó kollégák a magyar nyelv írása és olvasása mellett igyekeznek minden hiányosságot pótolni, melyet a román állami oktatási rendszer hagy ezekben a közösségekben. Az oktatás intézményesített formában, de nem mindig az iskolában zajlik (iskolán kívüli foglalkozásoknak nevezik ezeket). Az érdeklődők információkat kaphatnak a hagyományőrzők, tanítók, oktatók és foglalkozásvezetők eddigi munkájáról, feladatairól, eredményeikről, sikereikről honlapunkon.
A jelentkezéshez szükséges iratcsomót (Europass CV szakmai önéletrajz, végzettséget igazoló oklevélmásolatok, személyi igazolvány másolat, kézzel írt motivációs indoklás) a titkarsag@rmpsz.ro e-mail címre várjuk.
Kérdezzenek bátran! 0740-016123.

Információk a hirdetésről

Ár2 200 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.17
Megtekintve7504 alkalommal
Azonosító#435269

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésLészped / Bákó megye
Weboldalwww.csango.rmpsz.ro
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése