Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

„A kommunikáció egy képesség, amit mindenki megtanulhat, mint például a kerékpározást vagy a gépelést. Ha hajlandó vagy dolgozni rajta, gyors fejlődést tapasztalhatsz az életed minden területén. ” (Brian Tracy)

Operátorként dolgozni egy több éve működő nemzetközi cégnél rengeteg előnnyel jár. Itt megtanulhatsz különböző kommunikációs, illetve marketing technikákat, kifogáskezelést, csapatban való együttműködést, eredményorientált munkavégzést, az információ átadás megfelelő formáit, és hasonló feladatkörökben való helyt állást.
UGYE ÉRDEKESEN HANGZIK?
MOST VAN RÁ LEHETŐSÉG, HOGY TE IS CSAPATUNK TAGJA LÉGY!
MIT KELL TENNED?
Csak légy Önmagad, hozz egy döntést, és felelj meg a kihívásoknak!
Jelentkezz, lehetőleg fényképes Önéletrajzzal, a contact@ims-international.ro e-mail címen, vagy gyere be személyesen székelyudvarhelyi irodánkba a Bethlen Gábor 3/4 címre, esetleg hívd a 0741-187-728 telefonszámot.

Információk a hirdetésről

Ár1 350 RON
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.18
Megtekintve6729 alkalommal
Azonosító#437975

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőHellas
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése