Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Hollandiába egy magyar nemzetiségű család keres au-pairt a 6 éves és 8 éves kisfia mellé. Az anyuka korábban szintén volt au-pair és így sok tapasztalata van ezen a téren, meg abban, hogy milyen egy új országban valakinek megállni a helyét, biztonságos keretek között munkát vállalni, és hogyan lehet ez a későbbiekben egy ugródeszka is.
A gyerekek már iskolások, igy délelőtt sok szabadidőd van, délben 2 kor a fiúkat el kell hozni a suliból és játszani velük amig anyuka hazaér a munkából. Nagyon fontos a család számára, hogy a gyerekek gyakorolják a magyar nyelvet.

Amit a család biztosít:
✔saját szoba
✔teljes ellátás
✔betegbiztosítás
✔sim kártya + telefon
✔bicikli
✔angol vagy holland nyelvtanár
✔havi zsebpénz 340 euró
✔OV chipkártya tömegközlekedéshez

Kezdés időpontja legkésőbb március 1. A város pedig a festői Utrecht melletti Maarssen, ami kb. 25 percre található Amszterdamtól, így szabadidődben bármikor felfedezheted ezt is Hollandia többi városával együtt. ????
Ha szeretnél a család au-pair-je lenni, kérlek jelentkezz a kinga@euraction. Eu emailcimen.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2020.02.03
Megtekintve6642 alkalommal
Azonosító#479036

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőMarton Kinga
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Weboldalwww.euraction.eu
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése