Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Német partnercégünk pulyka vágóhídra Ahlhorn-ba, CSOMAGOLÓ, VÁGÓ, RAKODÓ munkára, szakképzetlen munkásokat alkalmaz hosszú távra. A szerződést minimum 6 hónapra kötik meg, az idő leteltével a ha mind a két fél szeretné, a szerződés hosszabbítható.
Semmilyen tapasztalat nem szükséges, de mindenféleképpen előnyt jelent a német nyelv ismerete.
A német partnercégünkkel szerződtetsz le, amely magába foglalja a köztelező egészségügyi biztosítást is.
A fizetés 1000-1100 euró körül mozog, ez kézhez kapod. Ebből már le van vonva a szállás, biztosítás és egyéb adók összege.
A munkaprogram 6 nap/ hét, napi 8 óra, két váltásban. Az egyik csapat reggel 8 órától délután 14: 00 óráig, a csere pedig 14: 00 órától, 22: 00 óráig tart. Az évi állam által elismert ünnepnapok száma 25.
A kiutazást mindenki maga szervezi magán autóval, kisbusszal, busszal vagy repülővel, viszont segítünk, ha szükséges. Már jól ismerjük a rendszeres busz és repülő járatokat a különböző városokba, és kisbuszos háztól-házig szállító elérhetőséggel is szolgálunk. Kiérkezéskor a munkaadó megbízottja várni fogja a buszállomáson vagy reptéren, hogy könnyebben boldoguljon idegenben. Általában románul, magyarul beszélő emberek várják a frissen kiérkezett személyeket.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.21
Megtekintve6653 alkalommal
Azonosító#482494

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőWestjobs
TelepülésMarosvásárhely / Maros megye
Weboldalwww.westjobs.hu
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése