Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Magyarországon, Baranya megyében családi birtokra keresünk (ridegtartásos) állattartáshoz tapasztalattal rendelkező intelligens munkatársat esetleg párt, akik segítségünkre lennének a mindennapi munkánkban, ugyanakkor képesek az önálló, becsületes munkavégzésre és szeretik az állatokat.

Ha vonzódik a természethez, ha örömmel tölti el a vidék csendje, ha szívesen kel madárcsicsergésre, ha a város zaja inkább zavarja, mint feltölti, akkor ez az Ön munkaköre. Feltéve, ha szeret dolgozni. A munka nem könnyű, de azt tartjuk szem előtt, hogy összehangolódva, együtt haladni könnyebb. Gondos, precíz, felelősségteljes, tiszta munkavégzést várunk el, hiszen élőlények gondozásáról van szó. "B" kat. Jogosítvány előny.

Női munkakör feladatai: takarítás, szükség esetén főzés, befőzés, sajtkészítés (tapasztalat nem szükséges) mosogatás, kerti munkák, vendégekkel kapcsolatos teendők
Férfi munkakör feladatai: állatok körüli munkák (etetés, itatás, takarmánykezelés, fejés) traktorozás, tanya és vendégházak körüli munkák a természethez igazodva,

Amit lelkiismeretes munkájáért cserébe nyújtunk:
Otthont adó teljesen különálló parasztházat.
Étkezéséhez termékeinkből minőségi és magas szintű alapanyagot biztosítunk.
Tűzifát adunk környező erdőinkből, egész téli idényre.
Wi-fi Digi, szolgálati mobiltelefon.
Szolgálati autóhasználat.
(Bérezés megbeszélése a személyes találkozás alkalmával).

A birtokot 2017-ben Magyarország legszebb, családi kistermelői birtokának döntőjébe választották! Olyan munkatársat keresünk, aki igényes munkájára és környezetére.

Jelentkezés: Kizárólag fényképes bemutatkozással, előző munkahelyek megjelölésével. Az alábbi e-mail címen várjuk önéletrajzát: kasper@barni.hu.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.21
Megtekintve6808 alkalommal
Azonosító#483684

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésKán / Magyarország
Weboldalwww.kacatanya.hu
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése