Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Több mint 15 éves tapasztalattal állunk azon személyek rendelkezésére, akik az Amerika Egyesült Államok, vagy Izrael területén vállalnának munkát.

Állásainkat hölgyek részére kínáljuk, melyek bentlakással valósulnak meg családok mellett. Ennek előnye, hogy a megkeresett fizetés mind a munkavállalót illeti meg, nem kell önmagának szállásról gondosodnia.

Az ellátandó munka átlagosan hetente 6 napot jelent, napi 10 órás munkavégzéssel. Magában foglalja mindazon ellátandó feladatokat, melyek egy család életvitele mellett felmerülnek, ilyen lehet a vasalás, takarítás, ágyazás, gyermekekre kisebb időn át való figyelés, segítség a bevásárlásban stb.

Angol nyelvtudás nem feltétel.
Fizetés előre számolható módon, hetente történik, mely hetente 500 usa dollár. (havonta 2000 usa dollár)

A teljesség igénye nélkül, rövid leírásunkon túl látogasson el weboldalunkra, ahol részletekbe menően minden lényeges információ megtalálható az általunk kínált külföldi lehetőségekről.
Felveheti velünk a kapcsolatot a megadott weboldalon, és email-en keresztül is.
A weboldalon található telefonszám Viber-en is hívható.

Email: info@nconsulting.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.22
Megtekintve6915 alkalommal
Azonosító#507222

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésBudapest / Magyarország
Weboldalhttp://www.nconsulting.hu/
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése