Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A Borzont fogadó megnyítja kapuit. A közismert Dorka panzió nemcsak a lakodalmak és a családi események idején kalandoz el a gyönyörű környezetével és a finom fogásokkal, hétköznap is része lehet mindenki a csodának. Mesébe illő kilátással, a kis vadaspark lakóinak meglátogatásával, madárcsicsergéssel, hagyományos és különleges fogásokkal várjuk a vendégeinket.

Vegyél részt te is ebben a kalandban, varázsoljuk el együtt az embereket. Teremtsünk együtt olyan hangulatot, hogy itt mindenki azt érezze, hogy legkedvesebb ismerősénél van vendégségben. A hely adott, a főnökség lelkes és végtelenül kedves, a leendő munkatársak szeretettel várnak, a hangulat itt mindig vidám, már csak rád várunk. Ha szeretsz főzni, a konyhában tevékenykedni vagy a vendégek között érzed otthonosabban magad, igényes vagy a munkádra hívj bátran a 0743425594-es telefonszámon, vagy írj privát üzenetet. Itt a munka jó hangulatban telik, a bérezés versenyképes és hosszú távon lehetsz tagja egy jó csapatnak, igényes, rendezett munkakörnyezetben.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.29
Megtekintve7168 alkalommal
Azonosító#577309

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésGyergyószentmiklós / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése