Hirdetés tartalma

Bevezető:
Európa egyik vezető csomagszállítmányozási szolgáltatójához keresünk raktári kisegítő pozícióba azonnali kezdéssel hosszú távú munkavégzésre jelentkezőket!
A munkavégzés helye Neu-Ulm (dél-német terület, Baden-Württemberg tartomány), és minden jelentkezőt ugyanabban a raktárban fognak alkalmazni!


További információk:

A munkavégzés helye Neu-Ulm (dél-német terület, Baden-Württemberg tartomány), és minden jelentkezőt ugyanabban a raktárban fognak alkalmazni. A munkavállaló német munkaszerződést kap, így a munkavállalás német bejelentéssel történik.
Bejelentéssel kapcsolatos tennivalókat a partnercégünk végzi közösen a munkavállalóval.

A jelentkezéshez releváns tapasztalat nem szükséges, de mivel fizikai munkáról van szó, ezért fontos a fizikai erőnlét, terhelhetőség. Továbbá szükség van alapfokú német nyelvtudásra is.

Feladat:

Csomagküldő szolgálat révén feladat a csomagok cím alapján történő szortírozása, és előkészítése kiszállításra. A csomagok súlya maximum 40 kg-ig terjedhet, leginkább 5-15 kg közötti csomagsúllyal kell számolni.

Fizetés:

- minimum bruttó 11,5 euró/óra

Munkaidő/túlóra:

- a heti munkaóra átlagosan 40 óra között van napi 8 óra
- szerződés szerint 152 óra /hónap az alap óraszám, e felett pedig túlórára van lehetőség
- a túlórát vagy kifizetik, vagy pedig összegyűjthető és kivehető szabadságként
- a munka nappali és éjszakai váltott műszakban történik

Szállás:

A szállást a munkáltató térítés ellenében biztosítja a munkavállalók számára, amely a munkavégzés helyéhez van közel, így az akár gyalog vagy kerékpárral is megközelíthető, továbbá a cég is biztosít kisbuszt a munkába járáshoz. Tehát tömegközlekedésre külön nem kell költeni, ill. Autóra sincs szükség. Kétágyas szobákban történik az elhelyezés. A szállásdíjat a munkáltató utólag vonja le a fizetésből.

Indulótőke:

- a munka megkezdéséhez elegendő egy minimális indulótőke, amely a kiutazást, étkezést fedezi az első fizetésig, hiszen a szállásra sem kell előre fizetni, va.

Szponzorált hirdetés

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.29
Megtekintve7005 alkalommal
Azonosító#579233

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésBucuresti / Egyéb régió
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése