Hirdetés tartalma

A világ első Hibrid bankjához csatlakozhatsz! A Bank decemberben kezdi meghódítani a világot, addig elő regisztráció folyik! A regisztráció, és a bankkártya Ingyenes! Ha pénzt is szeretnél keresni ezzel a lehetőséggel akkor keress meg!
Miért jó ez neked? - mert kapsz egy ingyenes bankszámlát (ami segítségével kezelni tudsz 90 pénznemet, top cryptovalutákat, befektetési aranyat, stb.) - mert kapsz egy ingyenes bankkártyát! - pénzvisszatérítést (cashback) minden egyes vásárlásnál mikor a kártyát vagy a bankszámládat használod! - olcsó és gyors átváltási lehetőséget a számládon lévő összes pénznem, nemesfém és cryptovaluta között! - a leggyorsabb és legolcsóbb pénzutalás, globálisan! … és mindezt egyszerűen egy alkalmazásról vezérelve a telefonodról! Elég csábító? Arról nem is beszélve, hogy most az indulás előtt csatlakozhatsz. Ennek előnyét azt hiszem nem kell ecsetelnem, fantasztikus lehetőség, ha élsz vele.

Szponzorált hirdetés

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.12.05
Megtekintve6678 alkalommal
Azonosító#607359

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésAlsónémadi / Egyéb régió
WeboldalMátyás király utca, 48
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése