Hirdetés tartalma

Cégünk keres bedolgozó munkatársakat tevékenysége reklámozására, Kovászna megyében, Sepsiszentgyörgy minden településére.
A munka részmunkaidős, a bérezés teljesítmény alapján történik, végzettség, idegen nyelvtudás nem szükséges. A munka egyszerű, bárki elvégezheti.
Feladatok:
• Plakáton történő reklámozás, ezek kihordása és kihelyezése.
• TV hirdetés feladása a helyi televíziókban.
• + egyéni ötletek alapján történő reklámozási módszerek (ha akad egy jó ötlete, saját hirdetési csatornát is felhasználhat).
A reklámozott termék 100%-ban vissza NEM térítendő EU-s támogatás 40.000 Euró értékben, StartUp projektek által.
Minden behozott projektgazda után, akik szerződést kötnek cégünkkel a projektjeik kapcsán, A NEM NYERTES PÁLYÁZATOK UTÁN IS, ÜGYNÖKEINK 400 LEJES FEJPÉNZZEL JUTALMAZÓDNAK. A reklámmintát mi szolgáltatjuk, a plakátok nyomtatása és a TV hirdetés felrakásához, a felmerülő összes költségek, első behozott projektből megtérülnek. A befektetés max. 100 ron (50-60 ron/hó TV hirdetésre, a többi plakát nyomtatásra).

Dióhéjban: a cég tevékenységét kell reklámozni a szolgáltatott eszközökkel, és saját telefonszámmal, amikor a hirdetés után érdeklődő kliensek felkeresik, akkor megadja nekik a Kovászna megyei képviselet email címét, és attól fogva az ön munkája a szóban forgó klienssel véget ér.
További részletekért kérem keressenek a d_ericy@yahoo.com emailben.

Szponzorált hirdetés

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2020.01.19
Megtekintve6796 alkalommal
Azonosító#612434

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésSepsiszentgyörgy / Kovászna megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése