Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Közép-Európa (Magyarország, Ausztria, Románia, Szlovákia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Csehország) területéről keresünk vállalkozókat, vállalkozásokat az Intercontact Marketing Network Kft. Információs rendszerének további kiszélesítésére és szervezői munkáira. Eredményes próbaidő után kizárólagos területi képviseleti jogot biztosítunk.

Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik kapcsolatban állnak az ipar, a mezőgazdaság, a kereskedelem és a szolgáltatás ágazataiban tevékenykedő vállalatokkal, cégekkel, szakmai szervezetekkel, vállalkozásokkal.

Külföldi üzleti partnerközvetítés, nemzetközi üzleti ajánlatok, az Intercontact Kft 30 éve működik.

Fő célja a lehető legtöbb több gazdasági, üzleti információt és munkát, megrendeléseket eljuttatni, üzleteket létrehozni a magyar gazdaság szereplői számára, különös tekintettel az export-import üzlet, fémipar, faipar, élelmiszeripar, építőipar szabad gyártói kapacitás lekötés, befektetés, vegyesvállalat alapítás, projektfinanszírozás profiljában.

Még ma jelentkezzen! Csatlakozzon hozzánk! Várjuk megbízható, profi üzletemberek, cégek, vállalkozások jelentkezését!

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKeres
Feladási idő2020.11.27
Megtekintve5262 alkalommal
Azonosító#676273

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőImn
TelepülésBudapest / Magyarország
Weboldalwww.intercontact.hu
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése