Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Leinformálható, megbízható, munkájára precíz, tiszta, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező /nem italozó/ házaspárt keresünk magyarországi munkavégzésre. A feleség feladatköre egy nagy budapesti családi ház rendben és tisztántartása., mindennemű takarítása, a ház felügyelete, stb. Önálló, munkavégzés. 8 órás munkaidő, pénteken 4 óra, minden második hétfő szabad. A férjnek, Budapest melletti kisvárosban működő gyárban szakképzettségtől függően többféle munkavégzésre van lehetőség, az állás itt természetesen 8 óra és heti öt munkanap. / forgácsoló, lakatos, esztergályos szakma előny, de szükség esetén betanított munkásként is alkalmazzuk, szellemi, közép, felsőfokú végzettségű technikus, mérnök, közgazda is lehet/ Mindkét félnek állandó, bejelentett munkahely. Berendezett lakást bérlünk számukra a fővárostól 29 km-re levő városban, melynek csak a rezsijét kell fizetni, a bérleti díjat átvállaljuk. A férj tehát helyben, a feleség Budapesten dolgozna, mely napi 2x40 perc utazás.. Jelentkezéseket kizárólag fényképes önéletrajzokkal kérünk mindkét féltől /amennyiben a hölgy dolgozott már háztartásban ajánló levéllel, vagy plébánosi ajánlólevéllel/ és iskolai végzettségek igazolásának másolatával e-mailben várunk. Az erkölcsi bizonyítvány bemutatása szerződés kötéshez elengedhetetlen. Az állás kb. Szeptembertől lesz betölthető, Ha előbb szeretnének kezdeni addig a házaspár női tagját más munkakörben tudjuk foglalkoztatni a gyárban. Nyáron egy-két hónap betanulás, beilleszkedés a jelenlegi bejárónő mellett, aki nyugállományba vonul 12 év nálunk töltött munka után.
Kérném a Tisztelt jelentkezőket, első körben a kiírásnak megfelelően küldjék el mindkét személy önéletrajzát stb. A pályázók leveleit a cég személyzeti vezetőjének továbbítjuk, s a megfelelően küldött pályázókat keressük meg telefonon. Hiányosan elküldött pályázatokat nem tudunk elfogadni. Sajnos szinte kivétel nélkül ilyenek érkeznek.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.03.17
Megtekintve4948 alkalommal
Azonosító#683935

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésBudapest / Magyarország
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése