Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Szeretnél Németországban (Bajor) dolgozni és élni? Ideális fiatal pároknak vagy akàr egyedülàllòknak. Hosszùtàvù biztos munkalehetőség ezèrt komoly emberek jelentkezését vàrjuk aki dolgozni szeretne.
✅ Autò szüksèges
✅ Korhatàr 40 éves
✅ Német nyelvtudàs nem feltétel de előny


Ügyfelünknek, egy világ szerte ismert kerékpárgyártó cégnek keresünk férfi/női munkatársakat. Szalagra kerékpárszerelési tevékenységre.

➡️ Két műszakos munkarendben, heti váltásos korai és délutàni műszakban. Korai műszak esetén a szombat is munkanap, egyébként a hétvége szabad. A kereset bruttó 1584,00 €, a szombatok ezen felül kerülnek kifizetésre. Szállás önköltségként havi kb. 150 €. Minden szükséges dokumentumban és biztosításban segítünk. Lefoglaljuk a szállást, amennyiben Németországban szeretnél maradni, állandó lakhely keresésében is segítünk.

Ha komolyan érdekel, küld az önéletrajzodat a ✉ schwandorf@job-agents.com -ra vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a facebookon a Munka németorszàgban csoportban?.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.03.17
Megtekintve5555 alkalommal
Azonosító#700065

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőJob Agents
TelepülésNémetorszàg / Egyéb régió
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése