Hirdetés tartalma

SEMINAR INTERACTIV cu tema
~ REVISAL, CALCULUL VECHIMII ÎN MUNCĂ, MODIFICĂRILE ADUSE CODULUI MUNCII în 2019!!! ~, ce va avea loc la data de 23 mai 2019 la Miercurea Ciuc.

Invitați speciali: specialişti de Top în Legislaţia Muncii, cu o experiență în domeniu de peste 20 de ani!
Fiind un seminar interactiv, veţi avea ocazia să adresaţi întrebările Dvs. Unor specialişti de Top în dreptul muncii şi, desigur, să primiţi răspunsuri profesioniste din cea mai autorizată sursă.

Știați că?: în anumite situații vechimea în specialitate nu este considerată ca vechime în muncă??
Știați că?: Refuzul angajatorului de a începe negocierea contractului colectiv de muncă, constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 5.000 lei si 10.000 lei?
Știați că?: Completarea registrului privat/public cu date eronate sau incomplete, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 3.000 lei la 6.000 lei?

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare ne puteţi contacta la numărul de telefon 0752-131.151, sau la adresa de email cursrevisal@gmail.com, până la data de 21 mai 2019.

Szponzorált hirdetés

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.31
Megtekintve651 alkalommal
Azonosító#539319

Kapcsolat a hirdetővel

Hirdető...
TelepülésCsikszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése