Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó egy Hibátlan állapotú Clavia Nord Lead 4 szintetizátor.

A Nord Lead 4 eljesen kortalan hangszer, tehát az old-school szintetizátorhangok megszólaltatásától a teljesen friss és mai elektronikus tánczenei produceri munkálatokig mindenre alkalmas virtuális analóg szintetizátor. Feléptésének köszönhetően (4 voice, 4 független kimenettel, mindegyiknek saját arpeggiatora, effektje van) komplett "varázslatok" hozhatók létre.

A hangszer új előadást támogató jellemzőket és fejlett layerezési és szinkronizációs képességeket kapott, borítékolható, hogy nagyon sokáig ez lesz a legkedveltebb, és legjobb performansz-szintetézátor a viruál-analóg szcénában.

A 4 part multimbrális hangszer két teljesen új oszcillátort kapott 2x-es oversamplinggel. A klasszikus analóg hullámrofmák mellett van itt egy Wavetable mód is, mely egyben újítás is: úgy hívják, formáns hullámtábla.

A hangok csonkolására FM, hard és szoftszinkron áll rendelkezésre, illetve valódi Unison mód (annyit tesz, hogy az unison innentől már nem vesz el a polifóniából). Akár 4 hangot tud összelayerezni. Meleg.

A szűrő 12/24dB, HP, BP és LP, plusz a Nord szerint a VA szintézisben korszakalkótó tranzisztor és dióda létraszűrő szimuláció.

A következő nagyon okos elgondolás: a "variation" nevű gombok 7 variáció előre tárolását engedik meg ugyanabból a hangszínből. Azt jelenti, hogy egy ilyen gombhoz hozzárendelhetünk egy teljesen más kapcsoló-tekerő állást, gyakorlatilag mintha "kuplungolnánk", pl. Egy leütés erejéig a hang tetszőleges paramétereit megváltoztatja (mondjuk hosszú lesz a reverb, vagy lesz delay stb).

A hangok ritmikusan is változtathatók, master órajelhez igazíthatók, a layerek képesek egymáshoz igazodni.

Minden partnak saját effektjei vannak: delay, reverb, csöves torzító szimulálta overdrive, beszéd-effektus és sample rate csökkentős crush.

Információk a hirdetésről

Ár420 000 HUF (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.18
Megtekintve485 alkalommal
Azonosító#439735

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőPad Richárd
TelepülésBudapest / Magyarország
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése