Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

CSERÉPLEMEZES TETŐFEDÉS
Alacsony költségű, esztétikus megoldás

A cserepeslemezes tetőfedés ideális azoknak akik alacsony áron szeretnének egy esztétikus tetőt, illetve a tetőszerkezet terhelhetősége korlátozott.
A cserepeslemez határozottan kiemelkedik a többi tetőfedő közül. Határozott vonalai és magas homlokú mintázata a kerámia és betoncserepekre jellemző hagyományos súlyosságot kölcsönöznek számára. Telepítése egyszerű mivel ráépíthető a régi tetőfedő anyagra is. Ideális választás azoknak akik kis költségű de modern megjelenésű tetőfedésben gondolkoznak.
CSEREPES TETŐFEDÉS
Biztos megoldás generációkon át!

A cserepes tetőfedés Romániaban az egyik legnépszerűbb tetőfedési megoldás. Hagyományos megjelenésével és hosszú élettartalmával tökéletes megoldás családi házak tetőfedésére.
A cserepes tetőfedésben több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, vállalunk régi, megrongálódott tetők felújítása is. A kerámia tetőcserepek időjárásállóak, ha azok felrakása szakszerűen történik. A cserepek csak természetes anyagokat tartalmaznak, hosszú élettartalmú, megbízható megoldás, ha a klasszikus megoldások híve.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ERESZCSATORNA ÉPÍTÉSE
Bízza szakemberre ereszcsatornáját, hogy ne érjék meglepetések!
story-image
Olyan ereszcsatonát szeretne, amely tökéletesen elvégzi feladatát és a megjelenése is kiváló?
Vállalunk horganyzott, réz, aluminium valamit műanyag ereszcsatornák építésését, javítását. Egy jól elkészített ereszcsatorna nem kidobott pénz, amennyiben tökéletesen betölti funkcióját egyben dísziti és óvja házunk falait is. Csak minősági alapanyagokat használunk! Az elkészült ereszcsatornánkra garanciát vállalunk. Kérjen ár ajánlatott még ma Elérhetőségek tetofedo6@gmail.com vagy a facebook honlapunkon. Mester Bádogos.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.29
Megtekintve775 alkalommal
Azonosító#568946

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőBádogos
TelepülésCsik / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése