Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Cégünk vállalja automata öntözőrendszerek tervezését, telepítését illetve meglévő rendszerek kibővítését, több mint 10 év tapasztalattal és számos referenciával a hátunk mögött.
-A szép ápolt kert egyik titka a megfelelő öntözés. Ha mindent a megfelelő időpontban, a megfelelő módon öntözünk.
Az automata öntözőrendszer hatékonyságának az alapja az öntözési szabványoknak megfelelő tervezés, a professzionális kivitelezés és a rendszer helyes beállítása. A hosszutávú működés feltétele a locsolórendszer rendszeres karbantartása, szervizelése.
Az automata öntözés hatékony, hiszen a helyesen telepített rendszer mindent a megfelelő módon, a vízhasznosulás szempontjából legoptimálisabban öntöz. Megfelelő tervezés mellett nincsenek jelentősen alul és felülöntözött területek, a növények és a gyep fejlődése egyenletes lesz.
Az automata öntözőrendszer működése nem igényel semmilyen felügyeletet. A vezérlő az előre beprogramozott időben elvégzi az öntözést. Csapadékos időjárás estén az esőérzékelő leálltja a rendszert, majd a terület felszáradása után újraindítja az öntözést.
Az automata locsolórendszer pénzt takarít meg az Ön számára, hiszen az öntözések a vízhasznosulás szempontjából legoptimálisabb időpontban a kora hajnali órákban történnek. Ekkor kicsi a párolgási veszteség, nem fenyegeti gombásodási veszély a gyepet és a kert növényeit.
Az ÁLTALUNK telepített öntözőrendszerek még hosszú évek, évtizedek múlva is megbízhatóan és hatékonyan működnek.

Keresen minket bizalommal és mi a legrövidebb időn belül megoldjuk az ön öntözéssel kapcsolatos problémáit.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2020.05.08
Megtekintve229 alkalommal
Azonosító#638339

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésSzékelykeresztúr / Hargita megye
Weboldalhttps://www.facebook.com/aquaproirrigationsystems/?modal=adm
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése