Hirdetés tartalma

Jó nap,
Érdekes együttműködési ajánlattal érkezem ide. Elektronikus termékeket árusító e-bolt vagyunk, cseh és szlovák képviselettel. Lengyel és román piacokon, és tervezzük, hogy belépünk a magyar piacra is. Erre a célra keresünk magyarországi lakost, lehetőleg elektronikai érdeklődést. Szükségünk van a magyar nyelv ismeretére - anyanyelvű és kiváló cseh nyelvtudásra. Kínálunk munkát a DPP-n vagy a DPČ-n. További információért lépjen kapcsolatba velem a weissova@robotworld.com címen.
Varjuk hogy veled dolgozhassunk:)

---

Dobrý den,
Přicházím sem do skupiny se zajímavou nabídkou spolupráce. Jsme eshop prodávající elektroniku se zastoupením na českém, slovenském. Polském a rumunském trhu a plánujeme vstoupit i na trh maďarský. Pro tyto účely hledáme překladatele, nejlépe se zájmem v elektronice, žijícího na území Maďarska. Požadujeme znalost maďarského jazyka – rodilý mluvčí a výbornou znalost češtiny. Nabízíme práci na DPP nebo DPČ. Pro více informací mě kontaktujte na weissova@robotworld.com.
Budeme se těšit na spolupráci:).

Szponzorált hirdetés

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.04.16
Megtekintve204 alkalommal
Azonosító#706559

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésBudapest / Magyarország
Weboldalwww.robotworld.cz
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése