Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Egy kirándulásban fedezd fel a Duna-deltát és élvezd a tengerpartot!

• Szeptember 09, csütörtök: indulás este 22:00 órakor Gyergyószentmiklósról- Csíkszereda –Sepsiszentgyörgy -Harsova -Tulcsa útvonalon.
• Szeptember 10, péntek: A reggeli órákban érkezés Tulcsára, majd hajóra szállunk és beutazunk Sulina városába. Szállásfoglalás a Casa Sibiana panzióban, szabadprogramként felfedezzük Sulina városát és a tengerpartot, vacsora és pihenés.
• Szeptember 11, szombat: reggeli, fürdőzés a tengerparton, délután hajókirándulás a gyönyörű naplementében. Este vacsora.
• Szeptember 12, vasárnap: reggeli, majd egésznapos fűrdőzés a tengerparton, vacsora
• Szeptember 13, hétő: reggeli után egy 5-6 órás hajókiránduláson veszünk részt, délután szabadprogram, vacsora
• Szeptember 14, kedd: reggeli után, 10órakor ismét hajóra szállunk és visszatérünk autóbuszunkhoz, Tulcsára ahonnan hazautazunk rövid pihenőkkel.
A kirándulás ára 1500 lei / személy (előleg 200lei/személy), amely tartalmazza a szállítást kényelmes, légkondicionált autóbusszal, a szállást félpanzióval a fenti program szerint, 2 hajókirándulást és a transzfer járatokat Tulcsa-Sulina és vissza útvonalon.
A program változtatás jogát fenntartjuk a körülményektől függően!
Jelentkezés a 0744287154-es telefonszámon, illetve a panoramaturist@yahoo.com email címen lehetséges.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.08.16
Megtekintve260 alkalommal
Azonosító#726596

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésGyergyoszentmiklos / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése