Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A Hang-rezgés kezelés során a szívcsakra kristály tál, a tibeti hangtálak hangrezgése segíti a tisztításokat, feltöltődéseket, a harmónia visszaállítását.
A kezelés során tisztul az Aura, és tisztul, töltődik, regenerálódik a test egészen sejt szintig.
Egy kezelés során emelkedik rezgésszámunk, mely segíti a tudatosság emelkedését is, ezáltal könnyebben, boldogabban térhetünk vissza napi feladataink elvégzéséhez.
A hangterápia, rezgésterápia, mint rezgésekkel, energiával való kezelés lényege abban áll, hogy a test energiamezejében keletkező zavarok gyógyító rezgések segítségével harmonizálhatóak. A megzavart energiaegyensúly helyreállítása lehetővé teheti a gyógyító energia szabad áramlását, s ez az energia-harmónia egészséget, vitalitást, érzelmi stabilitást, elégedettség érzetet eredményezhet. A rezgések visszaállítják a belső egyensúlyt amik elindítják az ember öngyógyító funkcióit.

Ez a terápia önmagában és számos gyógymód kiegészítő kezelése lehet. Egyéni és csoportos kezelés is megoldható.
Bejelentkezni érdeklődni messengeren Szántó Bálint Katalin-nál lehet vagy a +40723712697 telefonon.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2022.06.17
Megtekintve309 alkalommal
Azonosító#762985

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésCsíkszentimrebüdösfürdő / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése