Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Ha mindig is a saját főnököd szerettél volna lenni, de nem tudtad hogyan kezd el, viszont otthonosan mozogsz a konyhában, szenvedélyed a sütés, és még kávét is szívesen készítesz - akkor eljött a Te időd!
Eladásra kínálunk egy jelenleg is aktívan működő kisvállalkozást Székelykeresztúr központjában. Teljesen felszerelt, csak át kell venni. Családi vállalkozásnak is ideális.
Fő profilja a helyben készült pék- és cukrászsütemények, illetve különféle szendvicseket, pizzaszeleteket, hamburgereket, pereceket és hot-dog kiflit is lehet kapni. A tavaszi-nyári szezonban kézműves fagylaltot is árultak két szezonon keresztül.
Az egység infrastruktúrája lehetővé teszi az ipari mennyiségű és minőségű sütést is. Érdeklődni lehet az alábbi telefonszámon hétköznapokon 8-16 óra között:
0746448019
0748935830.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2022.04.19
Megtekintve374 alkalommal
Azonosító#768251

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésSzekelykeresztur / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése