Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Tisztában vagyok vele, hogy otthona az Ön szentélye, és annak tisztán tartása és rendszerezése kihívást jelenthet, ha elfoglalt időbeosztása van. Ezért vagyok itt, hogy segítsek. Az otthoni takarítási szolgáltatásunk célja, hogy kiváló minőségű takarítási szolgáltatásokat nyújtson az otthon tiszta és rendezett fenntartása érdekében.

Magas tapasztalattal, képzettséggel rendelkező takarító nő vagyok, aki szenvedélyesen foglalkozik azzal, amit csinál. Csak a legjobb tisztítószereket és eszközöket használom, hogy otthona számára a legmagasabb szintű takarítást biztosítsam. Büszke vagyok a munkáimra és igyekszem minden alkalommal felülmúlni az Ön elvárásait.

Különféle takarítási szolgáltatásokat kínálok az Ön egyedi igényeinek kielégítésére, beleértve a mélytisztítást, a rendszeres takarítást, a be- és kiköltözési takarítást és még sok mást. Szolgáltatásaim személyre szabhatók, így Ön kiválaszthatja a költségvetésének és takarítási igényeinek megfelelő szolgáltatásokat.

Az otthoni takarítási szolgáltatásom megbízható és megfizethető. Nyugodt lehet, ha tudja, hogy otthona biztonságos kezekben van.

Célom, hogy Ön teljes mértékben elégedett legyen szolgáltatásaimmal. Ha nem elégedett az eredménnyel, mindent megteszek annak érdekében, hogy helyes legyen.

Lépjen kapcsolatba velem még ma, és ütemezze be az otthoni takarítási szolgáltatását. Engedje meg, hogy gondoskodjak otthonáról, hogy élvezhesse az Ön által szeretett dolgokkal eltöltött időt.

Keressen bizalommal:
+40 741 847 736.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.04.27
Megtekintve185 alkalommal
Azonosító#822646

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésCsílszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése