Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Hasznos rakfelület 210 x 110 x 130 cm magos, elől 100 centitől szélterelős ami a húzó autó és a súly függvényében fél liter fogyasztás megtakarítás is lehet. Raktér volumen 3 köbméter, 750 kilós tengely. Belűl 4 erősített fül motorbicikli, quad vagy kerti traktor kötözéséhez. Autópálya sebességre is omologálva! Igény esetén, pótkerék, lekötő spaniferek, húzófej lezáró, 13/7 átalakító, páncél lezáró és helyszínre ki vagy hazaszállítás is kérhető. Tehát ha sok az áru, vagy épp külföldi munka után költöznél haza csak hívnod kell.
Kiváló vásározóknak, kézzel is könnyen mozgatható, csupán 150 kg önsúlyú.

1 nap vagy alkalom 17 € (vagyis 85 lej)
2 nap 16 € / nap (a második nap 16euro)
3 nap 15 € / nap (a harmadik nap 15euro)
4 nap 14 € / nap (a negyedik nap 14euro)
5 nap 13 € / nap (az ötödik nap 13euro)
6 vagy ennél több naptól felfelé 12 € / nap és a
7 - edik nap INGYENES

A 2 vagy akár több hét "kinntartózkodás" esetén egyedi árkalkulációval számolunk és hozzávetőlegesen csak az időtartam fele vagy harmada fizetendő, vagyis csak a valós használati idő!

Az árkalkuláció a hozzávetőleges kilométer, terhelés, napok száma vagy a rakomány bonyolúltsága függvényében változó lehet a fent leírtaktól, akár több vagy éppen kevesebb, téli/nyári időszak, sár-hó-sózott utak, falusi környezet és a köves utak is tényező.

Alapítványoknak, sportkluboknak, civil szervezeteknek, valamint tanintézményeknek és a magyar történelmi egyházak részére extra kedvezmény is járhat.

REMORKA☆Logistic™️
Tel: 0745797778 triogsm@yahoo.com
Pontos - Korrekt - Kiszámítható.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.09
Megtekintve45 alkalommal
Azonosító#851862

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTriogsm
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése