Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Egyedi tervezésű és gyártású, folyamatos munkavégre kialakított komplex, bárhova integrálható munkaállomás. Az alkatrészek hidegbarnítása, felületkezelése korrózió-védelem céljából használatos. Szép, tartós, homogén felületet képezve az az acél alkatrészek felületén. Ajánlott kis szériás alkatrészgyártó illetve gépépítő cégeknek. A barnítás folyamata nem több mint 30 perc.

A hidegbarnító konveyor rendszer a legoptimálisabb és leghatékonyabb munkavégzésre lett tervezve. A kilenc darab görgőpályán mozgatható függesztéknek köszönhetően az egyes folyamatok, fázisok egymással párhuzamosan, egy időben történhetnek, így biztosítva a folyamatos termelést. Erős, masszív vázszerkezettel, festett illetve felületkezelt egységekkel. Standard függesztékekkel és ömlesztett áru fogadására képes merítő kosarakkal. A rendszer moduláris felépítésű, egyszerűen szétszerelhető és áttelepíthető emberi erővel.



Gép tartozékai:
- (A komplett rendszer, vegyszerekkel, kiegészítők nélkül)

- Komplett vázszerkezet, felső görgőpálya, görgőrendszer

- Függesztékek, (9db) kosarakkal

- 50 L-es kádak, (7db) tetővel

- Összeszerelési utasítás, gépkönyv

- Technológia leírás.

Ár: 600.000 Ft+Áfa

Érdeklődni az alábbi e-mail címen lehet:
Horvathmonika. Congen@gmail.com.

Információk a hirdetésről

Ár600 000 HUF
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.21
Megtekintve506 alkalommal
Azonosító#488119

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésNagybajcs / Magyarország
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése